Gothpaladinus Creative Commons License 2010.01.20 0 0 17752

"A Te pályádban vannak valós objektumok, a HÉV-ben egyáltalán nincsenek"

Ugyanazt tudom csak rá mondani, mint amivel a hsz-t indítottad: "Azért ez a hsz nem teljesen igaz..."

Okés, saját objektumot még nemigen késztettem, de ebben leginkább a textúrák hiánya a hátrány, amit gondolom Tibitrain is csak az itteni, illetve az MSTS-es magyar közösségtől gyűjtött össze, biztos alig van olyan, ami mindebből sajátja! De pl Krisz is az ő objektumai legnagyobb részéhez a VMW-től kapta a textúrákat, mert ha ők nem lennének, és nem támogatták volna Krisz modellezési munkáit, meg persze ha nem lennének magyar MSTS rajongók, még mindig alig volna valós hazai vasúti objektum BVE-hez...

Én is ha volna honnét szereznem megfelelő textúrákat, belefognék ebbe a részbe is, de a tényleges valóság eléréséhez a legtöbbször kooperáció szükséges! És itt a kooperáció a kulcsszó!

Ugye, pl Hik is azért nem tudta csak _eddig_ befejezni a belteres MX/A-t, mert nincs honnét textúrákat szereznie! De ha valaki tenne rá rajtam kívül is kísérletet, hogy elmegy mondjuk Cinkotára vagy Gödöllőre fotózni a HÉV szerelvényt, vagy akár Csömörre, és felajánlaná, hogy azokat felhasználhassa hozzá, biztosan be tudná fejezni!

Vagy pl neked sem nagyon lett volna esélyed elkészítened a FLIRT belterét, ha Ferenc7 nem vállalja át a legnagyobb részét a textúrakészítésen kívül a munkának!

Szóval ezt érdemes lenne átgondolni, és ez Petitetonek is ugyanígy szól!

Előzmény: vasutasadam (17750)