Ó te szegény, az rémes! Tuti tipp, háát szerintem olyan nincs:-(
Telefonon nem kérhetsz tanácsot Debrecenből, vagy egy gyógyszer (krém stb.) javaslatot, amit pluszban szedhetnél/kenhetnél addig is, amíg vissza kell menned, olyasmit, amit pl. akár a háziorvosoddal is felírathatsz?
Én pl. a karácsony előtti jeges úton elcsúszás történetem kapcsán mentem a reumatológusomhoz, megvizsgált és a combomban keletkezett izomhúzódásra Arcoxia 90 mg filmtablettát írt fel, ez egy nem szteroid gyulladáscsökkentő, csak egy hétig szedhettem, napi 1 szemet, de mivel a fájdalmat és gyulladást kiváltó prosztaglandinokat csökkenti.... hát komolyan mondom, csodát tett. Szóval valami ilyesmi gyors "tűzoltásra" gondolok.
Régebben kaptam egy gyógynövényes receptet, még NEM PRÓBÁLTAM, bár mostanában szükség sincs rá, de azért, aki akarja kipróbálhatja (egyszer már bemásoltam ide is, de megismétlem) igaz kicsit hosszadalmas "előkészületeket" igényel, de hátha segít...
10 dkg ezerjófű
5 dkg levendula
2 evőkanál konyhasó ( eredeti konyhasó! )
1 liter 10%-os ecet
Ezt a keveréket két hétig kell érlelni, majd szűrés után a fájó ízületeket naponta kétszer be kell vele dörzsölni.