sabrina1a Creative Commons License 2010.01.17 0 0 732

2006 szeptembere óta kivételes szükségállapot uralkodik a magyar belpolitikában, semmit sem lehet semmivel összehasonlítani, mert olyan események-dolgok történtek, amik azelőtt sohasem. Nincs mihez mit viszonyítani...

 

 

Persze, persze, menekül a ballib az újabb hazugságokba megint.

Aztán milyen rendkívüli események történtek? Hogy a gyurcsányi csalási, hazudozási rendszer úgy dőlt össze, mint a Kádári csalási,  hauzgsági rendszer? Ez nem rendkívüli, hanem törvényszerű esemény. A hazug birodalmak egy nap mindig összedőlnek. S ami marad az nem kivételes szükségállapot, csak akkor, ha a diktátor tovább ragaszkodik a hatalmához és nincsen erkölcse lelépni. Ebbe a helyzetbe meg ráadásul a te idolod, a kissé hibbant gyurcsi diktátor vezette be az országot, így a panaszt a szükségállapot kialakulásáról nála tedd meg.

 

És ugye tisztán látod, hogy mennyire össze lehet hasonlítani korszakokat, ciklusokat:

1. gyurcsány ugyanott végezte mint a kádár-rendszer, mert ugyanazt csinálta. Csalt, hazudott, államcsődbe vitte az országot. Mivel demokrácia van és nyitottság a hírekben, így az elmélete a végletekig butítható szavazókról kártyavárként dőlt össze. A szavazók kipenderítették őt a hatalomból.

 

Hamar eljött az igazság órája!

 

 

2. Orbán, akit minden erővel próbáltak mindenféle holdudvari eszközökkel (is) tönkretetnni, túlélte az összes ellenfelét. Míg azok örökös bukott szamarak lettek, Orbán soha nem látott népszerűségre tett szert. Hogy miért? Mert minden hibájával ellentétben nem nézte az embereket végletekig butítható szavazógépeknek. Nem küldött rájuk verőlegényeket, nem lopta el a kasszájukat, csak hogy abból a maga választási győzelmét finanszírozza. És még ezernyi dolog, amit ez a maradék 9%-nyi megvert balos hívősereg sose fog megérteni. Ezért tartanak 9%-on.

Előzmény: derekbell (729)