riccco Creative Commons License 2010.01.16 0 0 17881
Szevasztok! Lenne pár kérdésem ,jó lenne ha tudnátok nekem segíteni kicsit. Van egy 2006-os 1.4 benzines fiestám és kicsit szeretnék növelni az erején,de nem igen tudom h mit is lenne érdemes megpróbálni.Hát a kérdéseim:
- a haverom most akarja eladni a sportlégszűrőjét (jó fajta),jó áron meg is kapnám.Érdemes e beszerelni ?Mennyire okozhatok vele kárt a motorban?Mennyiszer kell tisztítani?Ad e valamennyi erőt a kocsinak plusszba vagy inkább nem érdemes beszerelni a motor miatt annyi erőnövekedésért ha van?
-sportgyertya? Érdemes e? Be tudom e szerelni én itthon?káros lehet e ? van e valami különbség töle?
Hát most igazábol ennyi lenne.sajnos kipuf.rendszerre nincs most keret(bár egy zeus dobot most rakattam fel :-) ) meg cip-tuningra se.
Szoval nem tudom hogy a légszürőt meg a sportgyertyát hagyjam e mert annyira jelentéktelen h nem is érdemes,és ink kárt okozok ,vagy próbáljam ki nyugodtan?
Köszönöm előre is segítségeteket!!! Ha más tuning tanácsot tudtok adni ami nem vészesen drága és az autót sem bántom vele azokat a tanácsokat is szívesen fogadom.
Köszönöm! Szevasztok!!!