Zoya77 Creative Commons License 2010.01.15 0 0 35687

APG-hez nincs több hozzáfűznivalóm, átlapoztam, megnéztem, nem találtam úgy, hogy eg kéne vennem. Szerencsére a család is már egész jól be van idomítva, rákérdeznek vásárlás előtt, mi mehet. A tévében fellelhető kedvenc mesék jöhetnek még. Én úgy vagyok vele, hogy nekem sokat számít a kép minősége, ami a könyvben van. Nem muszáj élethűnek lennie, de leygen szép és esztétikus, és mindenféleképpen rajzolt, nem fényképes, nálunk a fényképek albumban vannak, sok albumban, és az a családi könyv.

Tüzijáték:)))) Gyújtózsinór is kell hozzá?;)

Amúgy a gyereknek fontos résszel egyetértek, sokszor van egyéb más, hogy fogcsikorgatva belemegyek, mert Gergőnek fontos, szereti.

Éjjeli pelus: Gergő nagy biztonsággal felkelt éjszaka Dorka születése előtt, sok száraz pelusunk volt. Aztán a szülés alatt/után bent aludt a nagyágyban, és újra bepisilt. Pelus maradt, és inkább azon küzdöttünk újra, hogy aludjon a saját ágyában. Mostani állapot: minden második éjjen tele a pelus, éjjel viszont sétál, a szobájában lekapcsolja a villanyt, megfogja az üvegét és bejön hozzánk, és bevackola lábunkhoz, míg fel nem ébredek és vissza nem jövök vele. Csak akkor maradhat, ha az apja már elment dolgozni.

Előzmény: Anzán (35686)