Nagylexikon Creative Commons License 2010.01.14 0 0 273

"Most Budapesten élek, és a két keréken közlekedést nem tartom valós választási lehetőségnek a veszélyessége miatt."

 

Lassan 10 éve bicajozom, azóta ez a 4. melóhelyem, a város különböző pontjain. Egyetlen egyszer gázoltak el: egy csepeli mellékúton ahol szerintem mi voltunk aznap az egyetlen arrajárók.

 

Nem veszélyes, csak tudni kell a városban közlekedni. A bicajosnak is figyelni kell, nem csak az autósnak.

 

"Veled ellentétben az autók között tekerést nem tartom elfogadhatónak, és nem szeretnék a provokatív bringások által felingerelt autósok fokozott agressziójával együtt közlekedni. Veled ellentétben én elfogadnám a kerékpározás sebességének és nyomvonalainak bizonyos korlátozását cserébe a biztonságos, megbízható kerékpározási lehetőségért"

 

Akkor te használd a bicajutat, told addig a bicajt, szived joga. Én viszont _közlekedem _ a csacsival, nem hobbibringázom.

 

"Úgy gondolom, a hozzám hasonló potenciális városi kerékpárosok többen vannak, mint az autók közé vágyó, korlátokat nem tűrő kerekesek,"

 

te volnál a potenciális városi bicajos ? :DDDDD aki csak hobbira használja a bicit? ne vicceljépl már. Az autók közé vágyó, egy hülyeség. autzók között is közlekedni tudó. Bár attól tartok nem érted a különbséget.

 

"Jelenleg azok vannak az úton kerékpárral, akik az átlagnál testileg erősebbek, elszántabbak, elkötelezett bringások, akik ott vannak a szeren, kifejezetten foglalkoznak a bringás léttel, életformának és hitvallásnak élik meg a kerékpározást."

 

Engedd meg, hogy körberöhögjelek. Kissé túlsúlyos 2 gyerekes, irodista családanya vagyok. Mintha  kissé szemellenzősen gondolkodnál.

 

 

"magam részéről maradok a kedvtelési kerékpározás mellett"

 

min már írtam, szived joga. Csak akkor ne akard a saját igényednek megfelelően alakítani a várost.

 

 

"Látok néhány új kerékpárutat az elmúlt évekből, amelyek jobbnak tűnnek az elődeiknél: sem az autókkal, sem a gyalogosokkal nem kell osztozni a pályán, ami ráadásul síma aszfaltból készült. Ahol ilyen kerékpárút van, a hangadó bringások ott is az úttesten, az autók közt tekernek, fennen hirdetve, hogy teljesen felesleges ilyen védett kerékpárutak építése."

 

Meginterjuholtad őket és úgy mondták? :DDDD

 

 

 

 

Előzmény: Törölt nick (270)