madarbarat Creative Commons License 2010.01.13 0 0 1848

Képet feltenni?

Nem ördöngösség:

1. a hozzászólás ablaka alatt (ahová én is most írok) keresd meg a három feliratot

Licensz:

Új kép:

Új link:

2. a középső kettőspontja után van egy keskeny ablak, a végén  Tallózás feliratú gombbal - erre kattints rá!

3. megjelenik az Adja meg a feltöltendő fájlt ablak

legfelül a

Hely:

pozicionálási lehetőségével.

Én praktikusan az asztalra szoktam feltenni a behívandó képek másolatát (PAINT PROGRAMMAL CSÖKKENTETT VÁLTOZATBAN - TUDNIILLIK 512 KBÁJTNÁL NAGYOBB MÉRETET A FÓRUMON NEM TUDNAK KEZELNI!!!), következésképpen az asztal kínálatát fogadom el

EZÚTTAL UGYE STILSZERŰEN EGY HARZI ROLLERT KÉSZÍTETTEM ELŐ

4. A tallózás gombtól jobbra abba az ablakba amely fölött a

Kép felirata

szöveg jelent meg, beírom a kép nevét (ezt nem kötelező megadni!)

5. majd rákattintok az ablak melletti

Feltölt

feliratú gombra - minek eredményeként a tallózás gomb alatt megjelenik a feltöltendő kép. Ettől balra

(image1)

beszúrás

törlés

válaszási lehetőség mutatkozik

6. naná, hogy a beszúrást választom - és a kép rögtön oda kerül, ahol a szövegbeírás során a kurzort hagytam.

Ha ez a hely nem megfelelő, akkor a képre kattintasz és ekkor megjelenik a kép kerete a sarkok és az oldalfelezők mutatásával, a kurzorkeresztre változott.

7. ha a kereszt megjelent a képen akkor a bal egérgombot lenyomva tartva mozgathatod a képet...

Már persze, ha közben nem vert ki a víz és nem fogadtad meg, hogy többé soha nem próbálkozol - csak már ezen lennél túl.

Aztán megnyugszol és ha legközelebb újra felvetődik a probléma már egyre jobban fog menni. Sőt hamarosan rájössz, hogy a dolog tulképp mindenütt így működik.

Jaj!!!!!

ha mégse sikerült, akkor úgy jártál. mint én legelőször:

A sárga keret alatt, amelyben eddig dolgoztál van egy ígéret:

A hozzászólás elküldése előtt elolvastam és elfogadom a jogi szabályzatot.

(Na ugye azt senki se veszi komolyan és boldogan röpül tovább. PEDIG!!!!!)

MÉG ELŐBB RÁ KELLETT VOLNA KATTINTANI A

Mehet

gombocskára.

Hát ennyi.

És hidd el, megcsinálni sokkal egyszerűbb, mint leírni.

Előzmény: neco (1846)