Képet feltenni?
Nem ördöngösség:
1. a hozzászólás ablaka alatt (ahová én is most írok) keresd meg a három feliratot
Licensz:
Új kép:
Új link:
2. a középső kettőspontja után van egy keskeny ablak, a végén Tallózás feliratú gombbal - erre kattints rá!
3. megjelenik az Adja meg a feltöltendő fájlt ablak
legfelül a
Hely:
pozicionálási lehetőségével.
Én praktikusan az asztalra szoktam feltenni a behívandó képek másolatát (PAINT PROGRAMMAL CSÖKKENTETT VÁLTOZATBAN - TUDNIILLIK 512 KBÁJTNÁL NAGYOBB MÉRETET A FÓRUMON NEM TUDNAK KEZELNI!!!), következésképpen az asztal kínálatát fogadom el
EZÚTTAL UGYE STILSZERŰEN EGY HARZI ROLLERT KÉSZÍTETTEM ELŐ
4. A tallózás gombtól jobbra abba az ablakba amely fölött a
Kép felirata
szöveg jelent meg, beírom a kép nevét (ezt nem kötelező megadni!)
5. majd rákattintok az ablak melletti
Feltölt
feliratú gombra - minek eredményeként a tallózás gomb alatt megjelenik a feltöltendő kép. Ettől balra
(image1)
beszúrás
törlés
válaszási lehetőség mutatkozik
6. naná, hogy a beszúrást választom - és a kép rögtön oda kerül, ahol a szövegbeírás során a kurzort hagytam.
Ha ez a hely nem megfelelő, akkor a képre kattintasz és ekkor megjelenik a kép kerete a sarkok és az oldalfelezők mutatásával, a kurzorkeresztre változott.
7. ha a kereszt megjelent a képen akkor a bal egérgombot lenyomva tartva mozgathatod a képet...
Már persze, ha közben nem vert ki a víz és nem fogadtad meg, hogy többé soha nem próbálkozol - csak már ezen lennél túl.
Aztán megnyugszol és ha legközelebb újra felvetődik a probléma már egyre jobban fog menni. Sőt hamarosan rájössz, hogy a dolog tulképp mindenütt így működik.
Jaj!!!!!
ha mégse sikerült, akkor úgy jártál. mint én legelőször:
A sárga keret alatt, amelyben eddig dolgoztál van egy ígéret:
A hozzászólás elküldése előtt elolvastam és elfogadom a jogi szabályzatot.
(Na ugye azt senki se veszi komolyan és boldogan röpül tovább. PEDIG!!!!!)
MÉG ELŐBB RÁ KELLETT VOLNA KATTINTANI A
Mehet
gombocskára.
Hát ennyi.
És hidd el, megcsinálni sokkal egyszerűbb, mint leírni.