Axióma Creative Commons License 2010.01.10 0 0 532
Par kepet mentettem.
1. ez a frontstilus (akar ezzel a fogantyuval, bar kecses vegen hajlitott tok hosszu volt az elso otletem) bejon, csak ugye ez fa (es nem kerdeztem az arat:))

Lattam juhart igaz durvabban kerekitett vastag fronttal (fotot nem rakok mert mobilos es teljesen nem jo a szine), itt mondtam eloszor hogy na jo, a juhar elmenne, de aztan megis inkabb uncsi lenne a mi lakasunkba (nagyon max felsonek ha az also tul szines - tenyleg, ez is eszembe jutott mar, hogy a felso kieg. szekrenyek akar full feherek is lehetnenek, foleg elenkkel nem biztos hogy jo plafonig tenni)
2. Ez sokkal durvabb narancssarga, nem is a szinei, plane nem a fogantyu miatt, hanem a sarok meg a 30-as kihuzahto miatt fotoztam (a pultra ulo is tetszene csak ilyen helyunk nem lesz)

(kerek mosogato nelkul, az nagyon nem, meg nem is gondolkodtam hogy ha sarok akkor milyen, a mini haromszog csopogtetos nem, de sima teglalapost is lehet beleforgatni akar 45 fokkal)
3. a fesult tolgy, sajnos nem szinhelyes - es hat igen, vilagos munkalappal mert maga is legalabbis hataron van, vagy inkabb sotet (azert nem nagyon)

A fogantyu is az elfogadhatoak kozott
4. na ez eleg szarul sikerult (nem mindenhol szeretik ha fotozik az ember es tul kozel volt az elado), de talan latszik, a lecsapott sarok (nemszeretem fronttal de az most mind1).

Azert a felso nem biztos, hogy erdekes, hogy kerekitve (letorve) van-e, sokkal kevesbe all ki, illetve hat all a kozlekedes utjaba.
Bocs, hogy ilyen hosszu vagyok! De ti legalabb lelkes hallgatosag vagytok, a ferjem mindenre azt mondja, hogy neki mindegy... na persze majd utolag nyafog, hogy miert igy, de egyelore.