Robzie70 Creative Commons License 2010.01.10 0 0 1621
(off/on)
Eléggé szubjektíven látod ezt a problémát. Gondolod, hogy a vállalkozások százai csak azért jelentik be minimálra az alkalmazottat mert nincs kedvük adót fizetni? Igen, nyilván ilyen is előfordul, mint bárhol az adózók világában az adózás kezdete óta, de arra nem gondolsz, hogy ha a teljes jövedelemre jelentené be akkor nem maradna neki semmi, esetleg fizetni semt udná? És még az alkalmazott is mehetne az utcára? Vagy, hogy az alkalmazott mondjuk megérdmli a 120e Ftos fizut, de a járulékokkal terhelt összeget már ki sem termeli?! Egy vállalkozásban nem csak SZJA-van meg ÁFA. Egyszer talán olyan adó rendszer kellene ami fizethető is.
Akkor még egy-két kérdés. A nép, az isten adta nép, hogy rakja ezt rendbe? Mert azt írod nekünk kell. Kezdjen el erejét felül múlóan adót fizetni míg tönkre nem megy? Vagy miként gondolod?
Szerintem meg azok csinálták akik elherdálták a nemzeti vagyont és az adófizetők pénzét költik látvány beruházásokra. Mert az államnak nincs pénze! Azt a pénzt mi adófizetők adjuk be a közösbe és nekik kellene jobban sáfárkodniuk vele és nem elbaszni minden szarra. Mondják, hogy erre meg arra az unió adta a pénzt. 1, az is adófizetők pénzéből van még ha nem is csak az itthoniakéból, 2, mi is fizetünk be az unió közösbe pénzt.
A 10millióból a pór "bűneit" szépen ecsetelted. De kitérhettél volna a "fentiekére" is.
Ha pedig arra is gondolsz, hogy azért vagyunk felelősek mert mi küldtük oda őket akkor valóban ez igaz. Viszont a magyar alkotmányos rend olyan, hogy visszahívni nem lehet őket ha esetleg látod, hogy hibáztak.
Megcsináltuk! (off/off)
Előzmény: AudiJo (1619)