Kompletta Creative Commons License 2010.01.09 0 0 515
No itt vagyok. Egy éjjel és egy nappal morfondíroztam a "hatásokon".
Szumma: olyan frontokat szeretnék, amik nem ezzel a keretes megoldással készülnek, hanem mart mintával, azon belül nem szamárhátas (íves), hanem egyenes bemarással.
Aztán: az ilyen fehér (porcelán?) fogantyú nekem sok. Inkább valami színben illeszkedő fémeset szeretnék, olyan bronzos vagy rezes vagy antikolt hatásút majd.

A világos munkapult meglepően jó. Esetleg tudtok tanácsot adni, hogy milyen típust érdemes választani a nem luxus - ámde strapabíró kategóriában? Tuti nem szeretnék semmi fényeset, és mennél kevésbé kényes, annál jobb. (Szeretem a szépet, de ismerem magam: nem vagyok egy suvickamanci, ezért is vetettem el pl. a pult mögött állati szépen mutató üvegpanel ötletét, mert az tényleg csak csilivili állapotában szép.)

Gondolkodom azon is, hogy a sütő felett esetleg jó helye lehetne a mikrónak (szabadon álló, szóval csak egy helynek, ahová be lehet tolni), de most így nem látom át, hogy milyen magasra kerülne, mennyire lenne levesleborítós...

A mosogató alatt a fekete lyuk mi?

Az is dilemma, hogy a szagelszívó milyen legyen: kürtős, az a fentről lelógó, lap-szerű modern elszívó résszel, vagy szekrénybe épített kihúzhatós fajta. Igazából ezt is látni kéne.

És továbbra is agyalok a beforduló konyhasziget és a falra simuló tálalószekrény dilemmán.

Szép hétvégéket mindenkinek!!
Előzmény: diamac (512)