petiteto Creative Commons License 2010.01.08 0 0 17583
"Akkor jobban tetszene, ha arra a részre csak az M44-es Bobót tenném be?"
Mindenképpen, mivel arra nincs felső vezeték.

"Te ezt a pályát az általad felvett videó alapján készíted"
Na itt viszont egy kis ellentmondásba ütköztél ezen következő állításoddal ("Én ezt nem adnám ki a kezeim közül, úgy, mint valós pálya. Max. fiktív"), mivel ha a _valós_ vonalról levő videó alapján készítem, akkor utána meg miért akarod azt mondani rá, h fiktív?"
Nem mondtam ellent magamnak, teljesen tudatosan, jól írtam! Azért mondtam rá, hogy fiktív, mivel valós vonalnak készült, de egyáltalán nem is hasonlít a valósághoz.

"Az állomás távolságok még mindig nem stimmelnek. A legfeltűnőbb Cinkota-Cinkota alsó és Cinkota alsó-Árpádföld"
Na erre viszont a saját fórumomon levő hozzászólás idézésével reagálnék:"

És miből tudod, hogy hitelesek is ezek az adatok? Az általam mért adatok a BKV adataival közel megegyezett, tehát valószínűsítem, hogy nekem van igazam.
Egy helyen viszont javítom magam, Cinkota-Cinkota alsó között stimmel a távolság, de valamit akkor is elméreteztél ott, vagy az ívet, vagy még valamit Cinkotán. MIndezt abból látom, hogy Cinkota-Cinkota alsó közti ív utáni egyenes, szembetűnően rövid a valósághoz képest.

"(Az már megint más kérdés, hogy amikor Csömörnél jártam fotózni, az állomásházzal szembe fordulva vajmi keveset láttam csak a faluból...pedig lejtős töltésnél norm esetben jóval többet kellett volna látnom belőle, és messzebb!)"

Hát erre csak annyit tudok mondani, hogy vak vagy! 8 éve lakok Csömörön, 5 éve járok minden nap HÉV-vel. Ezek után valószínűleg Én tudom rosszul, hogy milyen Csömör domborzata, milyen a csömöri állomás felépítése. Igazad van, hogy néhány kép és a videód alapján, még Te magyarázod, hogy neked mit kellett volna látnod az állomásról. Csak úgy mellékesen, az állomás Csömör egyik legmagasabb pontján fekszik. Ebből adódóan, a település elég nagy része látható az állomásról.
Még megjegyezném mellékesen azt is, hogy Csömör nem falu, hanem Nagyközség.
Előzmény: Gothpaladinus (17581)