molera Creative Commons License 2010.01.07 0 0 45517

nagyon köszi neked is:-))

igen, meg lehet csinálni, le lehet fogyasztani kutyát, ilyen horror súlyból is, de nem könnyű, nagyon nem. sokkal egyszerűbb már az elejétől jól csinálni a dolgokat, mint utólag kijavítani, ez erre az esetre is nagyon igaz. lefogyasztottuk, csodás lett, ennél soványabbnak tényleg nem kell már lennie (ő zömökebb típus), formálódni meg úgyis fog még, édes kis izmok vannak már a combiján:-))

de a túlsúly nyoma egész életére megmarad, mert bár most még nem, de félek, hogy a 3 éves túlysúly megterhelte a szívét, az izületeiet tuti és bizony ezek vissza fognak köszönni szerintem. hiába dühöngtem cserepesre a számat 3 évig, mivel nem az enyém, nem volt beleszólásom, viszont csak tavaly tavasszal kerültünk olyan helyzetbe, hogy magunkhoz tudjuk venni.

ivartalanítva is pont a kövérsége miatt nem volt még, és még most is várni szeretnék olyan fél évet, hogy stabilizálódjon nála ez a súly és utána jöhet a műtét. akkor megejtünk azért röntgent is csipőre, könyökre.

nagyon félek, hogy a műtét után visszahízik akárhogy is vigyázunk majd, de csak nem.

 

és kicsit off, de talán tetszeni fog nektek: tudjátok mi a shar-peiek játszási technikája? (még más fajtáknál is van, de azzal nem szolgálhatok)

fenékkel lökdősés, akár havas-szeles-mínuszban is, csak a partner most nagyon apró és fázott is eléggé

http://www.youtube.com/watch?v=sL6Hn4d2py8 

 

Előzmény: cheereck (45502)