Astrojan Creative Commons License 2010.01.07 0 0 8

a nyugdíjasok mivel szavazati joggal is rendelkeznek, ezért a szavazások során rákényszeríthetik az államot..

 

A nyugdíjasok (sem) semmire sem kényszeríthetik rá az államot. Választunk egy főnök csapatot és ha nem tetszik akkor 4 év múlva választhatunk egy másikat. Az államnak tök mindegy, hogy melyik team van hatalmon. A nyugdíjasok ráadásul nem is sztrájkolhatnak, szerencsére.

 

A magyar viszonyokat nem nevezném válságnak, mert 60 éve is pontosan 10 millióan voltunk meg most is pontosan 10 millióan vagyunk tehát ilyen téren semmiféle (gyorsuló) válságról nem lehet szó. Arról viszont van szó, hogy senki nem akar dolgozni, mindenki iskolába akar járni (lehetőleg ingyen) ha kell ha nem.

 

Munkahelyek se nagyon vannak, az EU-nak nincs szüksége magyar gyárakra, tehát nem a létszámhiány okoz problémát.

 

Mi akkor a válság? Sajnos pont fordított a helyzet, az emberiség döbbenetes ütemben szaporodik, lelaktuk a bolygót egyetlen generáció alatt. Az emberiség LEGNAGYOBB problémája pillanatnyilag ez az embertömeg aki autózni, repülőzni, fűteni, légkondicionálni, enni, inni, naponta mosni, fürdeni, szemetet szétdobálni stb akar. Megettük a halakat, kiirtottuk a vadállatokat letaroltuk az erdőket. Az időjárás elszabadult, a Föld légköre gyorsuló ütemben melegszik

 

Az emberiség létszáma: 6 794 848 200, naponta egy Debrecen méretű várossal szaporodik.

 

Jót beszélgettek a kímacsúcson a főnökök, de a valódi problémát (a mérhetetlen szaporodást) meg sem merték említeni.

 

Pedig egyetlenegy + ember szükségletei kielégítése közben többet árt a Földnek mint amit 10 másik összespórol a környezettudatos viselkedésével..

 

Előzmény: padisah (-)