Astrojan Creative Commons License 2010.01.06 0 0 57757

Az atommagmodellt húztad le eredetileg, de rendben, legyen ez, ..a bolygóknak lassulniuk kellene a DVAG-on való áthaladáskor..

 

a DVAG = sötét energia. Mivel a sötét energia NEM fékezi a bolygókat mérhetően ezért a DVAG sem fékezi mivel azonosak, a DVAG a sötét energia rövidítése.

 

A DVAG nagyon nagy erővel nyomja a bolygót (legyen a Föld) a Nap felé és egy kicsivel kisebb erővel nyomja a Nap irányából kifelé. A két erő különbsége tart egyensúlyt a Föld centrifugális erejével.

 

A DVAG nagyon nagy erővel nyomja a Földet a pályavektor irányából és ugyanilyen nagyon nagy erővel nyomja hátulról is, ez a két erő csaknem egyforma, hatása mérhetetlen, mert ebben az irányban homogénnek tekinthető a DVAG.

 

Feltételezem, hogy a sötét energia gravitonokból áll, a gravitonok varázslatos részecskék mert nem tudjuk kimutatni őket (részben azért mert rosszul keressük, pl. a gravitonok hatása egyszerű mérleggel kimutatható).

 

A gravitonok sebessége c2 és ehhez képest a bolygók Napkörüli sebessége (Föld=30 km/s) elhanyagolhatóan kicsi, a CMBR-hez képest is egy nagyságrenddel nagyobb a Föld sebessége (370 km/s). 

 

Szóval nem az számít, hogy a Föld kering a DVAG-ban hanem az, hogy egy irányból kisebb gravitonáram érkezik és ez a többi irányhoz képest kisebb nyomóerőt jelent.

 

 

Privatti 57745, Igazold ezt olyan eset ismertetésével, amikor tudtoddal amiatt nem "ugrott elő tömeg", mert az elemi részecskék vagy nem mentek körbe, vagy nem zárultakak tóruszba.

 

(Holo)gravitonok, egyenesen mennek DNS szerű kettősfonat pályán egymás köré csavarodva (két félből áll a graviton). Szerintem nincs tömegük.

 

Az elektromos töltéseknek sincs tömegük, ezek is elemi részecskék. Maguktól nem mennek körbe, csak ha graviton viszi őket. A gravitonok energiarészecskék.

 

 

Gézoo 57750, A kvarkok által okozott nyomok hossza, a pálya íve alapján számították ki az adataikat. Nocsak, megtalálták a kvarkokat ? Ne bolondozz..

 

az elektronnál másfélszer negatívabb lenne a neutron..

 

Ezt meg hogy sikerült így elszámolnod? Nem lehet, hogy a spinnel kevered?

 

Nálam nincsenek kvarkok, ezért ne a kvarkokból indulj ki :))

 

Előzmény: ivivan (57736)