.ETNA. Creative Commons License 2010.01.05 0 0 430
Használja valaki egyáltalán azokat a recepteket, amiket a kétkaros gépben süthető kb. 1 kg-os kenyérhez írtam?? Mert azokkal a receptekkel tényleg mindig szép a kenyér.

Már írtam többször is, hogy a SAFT francia gyorsélesztő a legjobb. A kezdetek kezdetén végig kísérleteztem az összes porélesztőt, ami csak Magyarországon kapható (a legolcsóbbtól a legdrágábbig), és a SAFT bizonyult a nyerőnek. Ez stabil és megbízható MINDIG !!! Még akkor is, ha pl. a már felbontott és két napja a hűtőben tárolt zacsiból öntöm a kenyérhez - mert hogy egy zacskó egy kenyérhez sok, miután csak két kis adagolókanálnyit kell az 1 kg-os kenyérbe tenni.

Az, hogy nem sül meg a teteje - hanem szinte fehér - valóban inkább konstrukciós, de legalább is az adott gép gyári hibája, programhiba, lehet.