Kedves fórumozók!
elolvastam a könyvet.
Azért lenne egy-két kérdésem, talán tudtok segíteni!
- több hónapja tej, tejterrmék, és cukor mentesen étkezem.
-főzelékeket rizsliszttel sűrítem, házilag sütött tönkölykenyeret eszem, ezt is minimálisat.
Az igy alklamazott étrend jó közérzetet ad.
Nem kaptam választ a könyvben, hogyan alkalmazzuk ezt az étrendet pl. epe problémák esetén, amikor is a nyers gyümölcsöt, illetve zöldséget rosszul tolerálja a szervezet ?
Konkrét recepteket tudtok adni ? Esetleg egy kidolgozott heti menüt ?
A vércsoport szerinti étkezés is teljesen alaptalan? Ha egy kicsit belegondolok, hogy rendben van a vadászat-halászat-bogyók, de a szárazföld belsejében nyilván a hal kevesebb volt, a az erdős-hegyes részen, a vad, a gomba, a bogyók többségben, a sík vidéken megint más táplálékhoz, esetleg füvek terméséhez, gumókhoz férhetett hozzá az ősember.
Ez nem számít ?
A mi őseinket kellene alapul venni és a Kárpát-medencei egészségügyi problémákat, abból is a széleskörben érintetteket nem pedig a skizofrének satisztikáját.
Hogyan egyszerűsítsem le az egészet?