Törölt nick Creative Commons License 2010.01.04 0 0 30589
Ez egy örökölt műhely, és egyelőre nem tudtam rászánni magam nagyobb korszerűsítésre, de már ettől a behavazástól függetlenül is gondolkodtam egy fóliázáson, mert egy viharos szél nem csak a porhavat, hanem a port is befújja. Majd ha megjönnek a jó idők, neki is látok.
Fűtést nem is tervezek, lehetetlen lenne felmelegíteni, födémet meg nem akarok tenni rá, mert akkor elveszítek egy csomó tárolóhelyet, ugyanis egy rakás cucc helyhiány okán a gerendákon dekkol.
Nem véletlen, hogy mostanában csak gépészkedő és vasaló hozzászólásaim voltak, famunkára nekem szinte totál alkalmatlan ez az évszak. Bár két hete kivételt kellett tennem, mert a fiam a barátnője családjának egy lámpát készített karácsonyra, de csak a vágás-marás-csiszolás volt abban a műhelyben, a ragasztás és felületkezelés az itthoni pici műhelyféleségemben történt.

Ez a késbefogó bigyó nekem is nagyon tetszik, bár egyelőre nincs nagy gyalugépem, de majd valamikor lesz, és jól jöhet az ötlet.

Most asztalhoz táblásítottál, érdekelne, végül is melyik verzió szerint végezted: a szokásos módon, váltva, vagy egy irányba forgatva a léceket, ahogy már korábban volt róla szó asztallapnál?
A lábat fecskefarkas beeresztéssel szerintem nagyon stabilan tudnád rögzíteni a kávához, lehet, hogy itt is úgy van, csak az nem látszik, ugye.
Előzmény: Bubi504 (30581)