Törölt nick Creative Commons License 2010.01.03 0 0 33608
Sziasztok Csajok!
Megkerültem én is!! Boldog Új évet MINDENKINEK!!!!!!!Bocsi az eltűnésért de elég idegbeteg módjára telt nekem a dec vége, emiatt volt.

Köszönöm érdeklődéseteket de JÓL MEGSZÍVTAM 28án. . . . (előzmény) Olyan október közepe körül kérhettem az időpontot az endokrinológiától és amikor voltam nődokinál még utána , mondta is az orvos h látja már meg van az időpontom az endokrinológiára, mondta is hogy hova kell mennem pontosan.
Na 28 án ott is voltam már időben, sőt jóval hamarabb , aztán 10 perccel az időpontomhoz képest meg is szólított egy doktornő vagy nem tom pontosan ki, hogy oda várok-e. Mondtam hogy igen:) mondtam a nevem majd mondta h én ugyan fel nem vagyok neki írva, majd kérdezte milyen ügyben vagyok, mondtam neki hogy miben és kiderült hogy a BELgyógyászati endokrinológiánál vártam:S:S (nem tudtam am h van nőgyógyászati meg belgyógyászati külön)

De ez még nem is lenne akkora gáz:S:S De a bel.endokrinológián. NEM tudták megmondani , hogy mégis hol van a nőgy. endokrinológia. ????????hallottatok már ilyet?? Kérdezősködtem még az épületben de senkinek fogalma nem volt miről beszélek.Nagy átalakítás lesz a kórházon több épületet lebontanak majd vagy átalakítanak nem tom és emiatt van ÁLLÍTÓLAG a fejetlenség:S:S Én olyan ideges lettem. úgy ott hagytam őket. . . . (már csak ezt nem értem , hogy amikor telefonon időpontot kértem csak egy telefonszám volt, akkor mégis hogy van több)
Szóval a nagy büdös sza.os semmire vártam ennyit:S Hiába járkáltam volna ott tovább 20 percig mehet még azaki nem jelent meg pontosan az időpontjára, az meg már bőven letelt. . .Szóval jól megszívtam, elég ideges voltam várni akartam egy picit h lehiggadjak mire jövök a nektek megírni mi is volt.

, DE másnap sem lett nyugodtabb napom a melónál (pénztáros) zárásnál - 17500 ft hiány volt:S:S Majd fel robbantam. !!!!!!!kb a háromnegyed kis fizetésem lett volna ez az összeg:S beküldték ellenőrzésre és abban biztos voltam h ekkora hiányt tuti nem csinálhattam, főleg h nem is szokott egyáltalán hiányom lenni.Ugyh aznap plusz még másnap is jóó idegállapotban voltam :S. Aztán 30án délután, pont az utcsó napomon kiderült h átszámolták és MINDEN OKÉ:):):)
Párommal is elég szar időszakon mentünk most keresztül, minden kis vackon "veszekedtünk".

Ugyhogy örülök hogy vége ennek az időszaknak és remélem jön pár nyugisabb hét!!!

Az endodokival nem tudom mi lesz, azóta nem kerestem sem a tel számot sem semmi mást. Nem tudom, lehet csak időszakos hormon felborulás miatt lett kesze kusza a ciklusom. Nem tudom.De a görögdinnye méretű hasam és szőr szőr szőr eléggé kikészít.

Köszi , akinek van türelme végigolvasni:D