Winters24 Creative Commons License 2009.12.30 0 0 9
Sziasztok!

Valószinűleg offtopic lesz a hozzászólásom, de egy ingyenes online szerepjátékot szeretnék népszerűsíteni, azon belül is magyar tagokat toborozni. Kérem a moderátorokat hogy habár, a hozzászólásom lehet hogy nem témába vág, ill. hosszú hagyják meg. Előre is köszönöm!

A Reneszánsz Királyság egy olyan online játék, mely a középkorban játszódik, amelyben a cél nem az, hogy a másik játékos karakterét leöljük. A játék teljesen magyar nyelvű, de attól még egyben nemzetközi is, Itt nincs saját városod/falud, saját kis királyságod, amit fejlesztened kell és le kell nyomnod a szomszédokat. Ez egy szerepjáték. A békés szót nem használnám, mivel természetesen itt is vannak háborúk, de korántsem olyanok, mint
pl. a travin. Itt a szerepjátékon van a lényeg. Minden játékosnak van egy karaktere. Ezt a karaktert fejleszted, eteted, öltöztetheted, sorsát Te határozod meg. Van kocsma és fórum, ahol a többi játékosokkal beszélhetsz, kérdéseket tehetsz fel…


Ez a játék egy amolyan középkori „élet-szimulátor”. Lehetsz, dolgos mesterember, katona aki a hazáját védi, lehetsz közösséged lelki vezetője, vagy tudós-orvos. Akár politikai pályára is léphetsz, így növelheted néped gazdagságát, politikai erejét… persze csak ameddig bölcsen teszed és fel nem lázadnak ellened. Lehetsz akár rabló-zsivány is, vagy zsoldos szabadcsapatok parancsnoka, a döntés rajtad áll!

A játékkal akár elég naponta 10-15 percet is eltölteni, míg megeteted a karaktered, munkát találsz, ellátod jószágaid, már ennyi idő alatt is közösséged tevékeny tagja lehetsz. Karakterednek különböző tulajdonságai vannak, mint Karizma, Erő és Intelligencia, ezeket egyrészt különböző ételek elfogyasztásával tudod növelni ill. egyes esetekben más tettekkel. Ha esetleg meguntad a játékot, vagy egy ideig nem leszel internet közelben az sem gond, lehetőséged van a helyi templomban „visszavonulni” ekkor karaktered úgy mond hibernálva van, egyéb esetben 5 nap után sajnos éhen hal, de ez után is feltámadhat! :-)


Jelenleg a Magyar Királyságnak 1000 lakosa van, épp ellenséges szabadcsapatok ellen szervezzük védelmünket. Ha királyságunk létszáma eléri tartósan az 1600-1800 főt, új várost, jelen esetben fővárost kapnánk (Buda), mellyel jelentősen tudnánk növelni játékbeni lehetőségeinket!

A játékban jelenleg 5 szint van. A fejlődés folyamatos, de természetesen időbe telik

Mellékelek pár linket ill. képet a játékból, ha elnyerte tetszésed és kedved van ahhoz hogy a Magyar Királyság tagja légy, kérlek regisztrálj!!

A játék linkje:
http://www.kiralysagok.com/

Segítő leírásokat itt találhatsz ill. a játék fórumán ha már regisztráltál:
http://www.rk.atw.hu/

Képek a játékról, ill. a játékos karakterekről:

[URL=http://img85.imageshack.us/i/kep1.jpg/][img]http://img85.imageshack.us/img85/6645/kep1.th.jpg[/img][/URL]

[URL=http://img192.imageshack.us/i/kep2.jpg/][img]http://img192.imageshack.us/img192/8117/kep2.th.jpg[/img][/URL]

[URL=http://img85.imageshack.us/i/kep3.jpg/][img]http://img85.imageshack.us/img85/2281/kep3.th.jpg[/img][/URL]

[URL=http://img705.imageshack.us/i/kep4.jpg/][img]http://img705.imageshack.us/img705/2091/kep4.th.jpg[/img][/URL]

[URL=http://img705.imageshack.us/i/kep5s.jpg/][img]http://img705.imageshack.us/img705/3084/kep5s.th.jpg[/img][/URL]