Nem értek egyet a helyzetértékeléseddel, Géza.
Senki sem akar itt kivasalni senkit. Nem is tudna. Aki mások "kivasalásával" próbálkozik, önmagát vasalja ki, lásd a néhány hozzászólásos fikanickek sorozatos eltűnését, amit jelen esetben a topik moderátora következetesen és helyesen alkalmaz.
Az érvek ütköztetése a vita lényege, nem a nickek mögött lévő személyek megsemmisítése. Azt pedig te magad is meg tudod ítélni, hogy mi tartozik ebbe a kategóriába.
És persze a folyamatos mártíromság sem üdítő jelenség. Hagyd a fenébe már a múltat, szenvedéseid sorozatos felemlegetését. Mi, akik régóta részt veszünk ebben a topikban a vitában, már megjegyeztük, és hidd el sem kétségbe nem vonjuk, sem el nem felejtjük. Én tudom, hogy az ismétlés a tudás anyja, na de ilyen gyakran? :-))))
Lópikulát meg szerintem egy kicsit túlértékeled. Jónéhány tévedésére mutattunk már rá az itteni vitákban, de azt például még nem olvastam tőle (vagy, ha igen, akkor módfelett ritkán), hogy - veled ellentétben - elismerte volna a tévedését. Inkább azonnal elterelte a vita fonalát.