Ezt az aljas megállapításodat szeretném végleg cáfolni, tisztázni.Mint a Fejér megyei Vízművek dolgozója 1987-ben ki lettem nevezve az Árpádfürdő vezetőjévé azzal, hogy közben tanulmányozzam az épülő uszodát és vegyek részt a tervtanácsokon a leendő üzemeltetés képviseletében.Ennek következtében 89-ben felépítettem a leendő uszoda állományát és bezártuk ősszel az Árpádot.1990-ben felavattuk az új uszodát vezetésemmel és még az évben annyi maradványt megspóroltunk, hogy Balsay úr jóváhagyásával üzembe helyeztük és kinyithattuk egy télre az Árpádfürdőt ami akkor még a kezelésem alatt állt. Sajnos reményeim nem váltak be és a város lakói nem játszottak kezemre ezért vállalkozásom sikertelen lett( nem ez volt az egyetlen életemben bevallom) akkor azt montam a TV riporterének, hogy az "Árpádfürdő élni akar" és nagy örömömre s gyönyörüségemre él is, jobban mint valaha.Érdekes viszonyok alakultak ki a privatizáció kapcsán, az uszoda maradt önkormányzati tulajdonban és a személyzet -a vízművek dolgozói,mint bérbe adott munkások tevékenykedtek, magyarul bérüzemelést végeztünk.Ez annyira faramuci helyzet volt, hogy a törzsvendégnek számító dr Nagy István elszörnyülködött.1992-ben dr Nagy István Fidesz frakcióvezető segítségével meggyőztük a közgyűlést, hogy hozzon létre egy önállóan gazdálkodó szervezeti egységet (aki bele tud érezni e sorokba, belátja, hogy nem voltak ezek egyszerű napok. A VÍZMŰ vezérkara és a Városgondnok felváltva utált önállósuló törekvéseimért.)92-es döntés következménye volt,az önálló létesítmény igazgatójának pályáztatása,ahol négy versenytársammal vetélkedtem nem kellemes körülmények között.Igaz közben az MDF alapító tagja lettem, de messze nem pártkomiszár.Annyira, hogy a POFOSZ indított az országgyűlési választásokon, ahol is temészetesen nem rugtam labdába, de közel álltam az első MDF pártfegyelmimhez.
Nos az igazgatói pályázatot megnyertem, közel sem fölényesen,hisz remek személyek voltak riválisaim.
Semmiféle pártfunkcióm akkor nem volt,csupán lelkesedtem de nagyon.Azóta felnőttem a feladathoz szerintem és az elmúlt 18 év tanúsága szerint.Tartjuk magunkat elég jó eredményekkel és remélhetően egyre jobbal. Kiváló gárdám volt,van, persze nem hibapont nélküli és semmi,de semmi szó nem volt komiszár koncokról.Büszke vagyok rá,hogy nettó fizetésem alig van száz fölött, ami közel a korombeli gépészeimmel egyenlő.Ígyhát semmi irigyelni való nincs helyzetemben,csupán az,hogy tehetek valamit és ráadásul olyant amit magam is szeretek.Jóval később1999-ben lett vejem a volt polgármester,tehát ez sem köthető hihetetlen karrieremhez. Szerencsés kézzel tudtam megtalálni munkatársaimat, így még máig elismeri munkánkat az aki, valamit is ért hozzá.Dióhéjban ennyi és tessék nekem elhinni,hogy semmi misztikum nincs ebben.Csupán hatalmas mennyiségű munka és semmi de semmi politika.Örülnék ha lennél kedves leszállni munkámról és kértértelmű megjegyzéseidet másnak tartogatni.Köszönettel a te szerető Gézabácsid,Mújkód ,labancod arisztyokratád és egyéb szemét elnevezésed.