Kedves evangelium!
Nem adok igazat neked. Ebben nem értünk egyet, de nézzük mire jutunk. Csillagoztam, hogy tudjak rá hivatkozni:
" A Felkent Jézus kinyilatkoztatása (leleplezése), amelyet
adott Neki az Isten*1, hogy megmutassa rabszolgáinak, amiknek meg kell lenni gyorsan, és megjelentette és elküldte az Ő küldötte által, rabszolgájának, Jánosnak, aki tanú(bizony)ságot tett az Isten Igéjéről (szaváról) és a Felkent Jézus tanú(bizony)ságtételéről, amennyit látott. Boldog, aki felolvassa, és akik hallgatják e-prófétálás szavait és megőrzik, amik abban meg vannak írva, mert közel az idő(szak).
" János, a hét (kihívott) gyülekezetnek, amely Ázsiában van: Kegyelem néktek és Békesség
Attól, aki VAN, aki volt és aki eljön**2 és a hét szellemtől, akik a trónja előtt vannak, és a Felkent Jézustól, aki a hithű tanú(bizony)ság, Aki a halottak elsőszülötte és a föld királyainak fej(edelm)e, Aki szeret minket és megváltott (feloldott) a mi vétkeinkből, az Ő vérében, és tett minket királysággá az
Ő Istenének és Atyjának papjaivá. Övé a dicsőség és a hatalom a világkorszakok világkorszakain át. Ámen!"
" Lám, eljön a felhőkkel és meglátja Őt minden szem, és azok is, akik átdöfték és a mellét veri fölötte a föld minden törzse. Igen. Ámen! Én vagyok az Alfa és az Omega (a kezdet és a vég), mondja az Úr, az Isten, aki van és aki volt és aki lesz, a Mindenható!"
(a kérdéses rész ***3) "
1 * Krisztus Jézus leleplezése, amit Isten
adott Neki.
2 ** A trónon Isten ül, akitől: jöjjön a kegyelem és az előtte lévő 7 Szellemtől és a Felkent Jézustól (Bárányka) aki... tett minket az ő Istenének és Atyjának papjaivá! (tehát neki is van Istene és Atyja, akitől
Kapja a lelplezést) ... stb
3 *** Szerintem itt Isten (Szava *), amit Krisztus is kap, tesz bizonyságot Krisztusról, ugyanis nem magáról beszél, hogy "lám eljövök", hanem, "eljön", azaz eljön Krisztus a felhőkben...ahogy ígérte ect. Viszont az Isten, aki a bizonyságot tesz hogy eljön: "én"-re "vált" a következő mondatban és már magáról beszél és mondja: Én vagyok az Alfa és az Omega, aki van, volt, lesz ***3, az Isten, a Mindenható, aki ezt mondja *1.
Üdv