Törölt nick Creative Commons License 2009.12.25 0 0 392

Kellemes Karácsonyt és Boldog Újévet kívánok minden olvasónak.

 

Szeretnék átköltözni egy exkluziv lakóparkpa, és az MP. szemeltem ki. De mielőtt belevágnék tájékozódnom kellett a neten és személyesen is, hogy a lakópark milyen állapotban van, és milyenek a körülmények külsőleg, belsőleg és műszakilag. Nem utolsó sorban a társasház kezelésével kapcsolatban. Tudakozódtam a tulajdonosi fizetési morálról is. Barátaimtól nem hallottam jót és biztatót.

 

Talán haladjunk sorjában:

A tulajdonosok nagy része más lakótelepekről ill. vidékről vásárolt lakást a meglévő mellé vagy költözött saját tulajdonába. Hozzáteszem nem olcsón. De biztos vagyok abban, hogy nem tájékozódtak az új építésű lakások szerkezetéről és gépészeti kialakításáról. Ez a tájékozódás olyan mint amikor autót vásárolun, és töviről hegyire körüljárjuk, olvasunk a műszaki paramétereiről, működéséről és főleg mennyibe fog kerülni az üzemeltetése. Álltalában a TV ből informálódun, hogy milyen jó és olcsó az új építésű lakás vagy ház. Nem szabad összekeverni a saját ház üzemeltetését a társasházéval.

Olvastam a fórum eléjét és végét.

Minden hibára és problémára csak a beköltözés után derült fény, vagy 1 év eltelte után vagy közben. Valamilyen oknál fogva nem felelt meg az előző üzemeltető sem, azt olvastam, hogy a mostani sem felel meg.

Szeretnék pontos információ birtokába jutni, hogy mi az oka. A jelenlegi nem fogja megmondani a frankót, a régi meg kígyót békát kiabálna az újra. Kérek mindenkit aki érdemi információt tud írja meg mi a probléma a vezetéssel illetve a házakkal kapcsolatban.

 

Köszönöm.