Atom-anti Creative Commons License 2009.12.25 0 0 4
Köszönöm a válaszokat.

Fájdalomcsillapítót szed, de nem csak a fájdalommal, vagy csak a vérnyomással van baja. Ezek csak kísérőjelenségek, és hiába kap rá gyógyszereket, a rosszulléten azok nem segítenek. Hiába áll be normálra a vérnyomása és csillapodik a fájdalma, esetleg kap hányáscsillapítót a hányinger ellen, ha mindezek mellett továbbra is rosszul van, kiveri a víz. Délelőtt rosszul volt, most egy kicsit jobban lett. De ez akkor sem maradhat így januárig. Még akkor sem, ha most esetleg a felmelegedés okozta.

Az igaz, hogy komolyabban veszik, ha mentő viszi be, de sokat most ünnepi időszakban az se ér. Először egy ügyeletes orvos jön ki másodmagával, de fogalma sincs mi a baj. Jobb gyógyszereket az se tud(ott) adni. Aztán ír beutalót, majd szól a mentősöknek, akik meg nem orvosok. Azok szépen beviszik az ambulanciára/ügyeletre, ahol semmit nem kezdenek vele. Már így is 2 felesleges napot töltött ügyeleteken, ahol a kórházi körülmények miatt lelkileg csak jobban leépült, de igazából semmit nem tudtak neki segíteni (egy nyomorult koponya CT-t és egy vérrutint sikerült csak kiharcolni, de mivel negatív lett, így elfogyott a nagy tudomány).

A megoldás egy olyan kórház lenne, ahol nem csak fektetik, hanem érdemben kivizsgálják, bent vannak ilyenkor is rendes szakorvosok és rendelkezésre állnak a vizsgálati eszközök. Csak nem tudok ilyet. Csongrád megyében szerintem már mindent végignéztem, végigkérdeztem. Bp-et meg nem ismerem. Máshol meg fogalmam sincs mi van. Remélem van egy olyan eü intézmény, ahol nem szabadságol az egész banda.