NYUMÓK Creative Commons License 2009.12.21 0 0 1056
FIGYELEM !
A Garay-Plaza alsó szintjén üzemel a Garay piac.(Élelmiszerpiac.) Megközelítése, az élelmiszerpiacra való bejutás a földszinti Plaza bejárat mindkét oldalán lehetséges.A piacnak állandó látogatója vagyok, ezért szeretném felhívni az illetékesek figyelmét arra, hogy mindkét bejáratnál ÉLET ÉS BALESETVESZÉLYES a bejárati rész a fagyos időszakban ! A két oldalon elhelyezett főkapuk előtti - piac külső gyalogjárdáját összekötő - hidegburkolatú járólaprész - nincs csúszásmentesítéssel ellátva, igen sokan megcsúsznak és elesnek ezeken a részeken. AZONNALI INTÉZKEDÉS SZÜKSÉGES A PROBLÉMA MEGNYUGTATÓ RENDEZÉSE CÉLJÁBÓL !!!!

Addig is tisztelettel felkérek minden állampolgárt, aki a Garay-téri üzletkomplexumba és az alsó szinten üzemelő élelmiszerpiacra megy vásárolni, fokozottan ügyeljen a biztonságra, s amennyiben lehetséges, úgy mindenki segítse az idős embertársaink biztonságos be és kijutását. Köszönettel.

Az alkalmat felhasználva minden üzletvezetőnek, munkatársainak és valamennyi kedves vásárlónak kellemes, szeretetteljes karácsonyi ünnepeket és áldásos, eredményekben gazdag, jó egészséggel párosult új évet kívánok !
Tisztelettel: Moré Csaba József kerületi nyugdíjas állampolgár.