repcsepista Creative Commons License 2009.12.21 0 0 86

   Szija bijja ...hangárkok meg kangárok ... van árok, fenekes vagy feneketlenbe, valaki?

  Amit irtál, nagyon is érvényes rám nézve, sőt megpróbáltak a szüleim, meg környezetem, miután hallgattam a jószóra, ugganés engemet minden ami szellemi, csak az érdekelt, meg érdekel, mert az énekel? -vagy nyikorog?

 Tehát, a dög beleesik, minden testbe, ami az Ere Detti bünde, holott pont nem, hanem Ere Getti é, aki áttörte zuzta bugva a gátot, legőzte, megpetrencézi (Géci Pisnya) a wilágot, de minden wallagot, meg csak az?

 Figyeljük meg magunkat, s főleg akik Jjmag - származásuak,  mert a testünk, az magömlélssel Vulkánikusan keletkezik, Woolwáwáwáwáwááááá...wuppa, big bum... dungó? - de eleve belleesett, benne van a dög, ami dögleszt vala bennünket?

 Nos, ezt lehagyni, s a szüleim tudhatták, főleg a nagymamim, hogy ha beleverünk minden éneket, meg népdalokat, a fejébe, akkor mikor a dög erősödne, akkor önkéntelenül... ami igaz, mert mikor még a döggel cimboróza, akkor el akart venni feleségül, nade, jén nyem agarok minden áron férhez menni...most fekeltem, s feltettem a nótáinkat, de az énekek is megteszik, s a dögerő, csillapodott, de végül is, csak nótával -dallal, meg bakapicsolálva az éterek - éltető zenéibe sféréiba... menekülhet maugli?

Előzmény: ghepard (80)