molera Creative Commons License 2009.12.21 0 0 45290

jó reggelt:-)

Gabiii szuper képek:-))

 

étkezés szerintem abszolut egyéni,és bárkit kérdezel, a saját verzióját fogja elmondani, mert neki az vált be, annak a híve, ez így természetes. úgyhogy ebben a témában mindenkire rá van bízva, hogy mi neki a szimpi, mit tud kivitelezni illetve a kutyának mi a jó.

szerintem egy dolgot kell kerülni, az egyoldalú étkezést. én is a vegyes étrend híve vagyok, bár nálunk úgy néz ki, hogy az étkezések 85%-a táp (igyekeztünk jó minőségüt választani és így minden szükséges tápanyagot megkapnak, nem kell plusz vitamin, stb.), aztán havonta 1-2 alkalommal főzünk nekik (risz,hús,zöldség), és amúgy mindenféle kaját még kapnak nasiba, bármit megesznek szerencsére. konzervet nem szoktak enni, kivéve ha épp elfogyott a táp és nem érkezett meg a újabb, illetve most kaptak majdnem 100% hústartalmú konzit táphoz keverve, hát persze, hogy imádták. szerencsére mindent jóízűen és pillanatok alatt eltűntetnek.

 

végül én is beszereztem egy ilyen shed endert, tegnap próbáltam ki Bellán, aki jelenleg amúgy nem vedlik és mégis tetemes kis kupacot szedtem ki belőle:)))szupcsi:))

Előzmény: Gabiiiiii (45287)