Hangárok az árokba, áriáznak ááááááá.....iá uá hiuá hui hui hui...hajjrááááááá....
Na, ki az, aki egy ugrás, kiugrott az árokból, aminek van feneke?
Ma, már kora reggel, behallatszik a a a...valami borzalom moraj, ugganés egyre tömöttebbek a Frwéjek, (hatalmas 6 - 10 sávos országutak, vagy loopoknak is hivják, ami gyorsut lenneheheheheeeee...he?) mint csak bent a nagy városokban lehet többet, vajmi munkát találni, szóval, én is bedobbtam magamat a sürübe...
HálaIstennek, mert a munka nem csak... nem tudom mi vagy ki vagyok, főleg a Frwajajajajjjjjj....na lépédben, talán előbb oda érnénk, mint mégis a lábusz, nem csak a legbittosabb, hanem gyorsabb... de most, előbb az lába az embernek, kezd...azaz, az már öregfickó lehetett, mikor a lábom alig alig állok... de én abszolit tulerőltettem, mikor ténleg mikor öregzel, akkor lassabban nő izom...
Eszembe jutott, hogy olvastam a hangozásod, nos csak ugy... ténleg teljsen kikapcsoltam mert uuuuuuuuuuu.... s először az u tünt, hogy a legmagasabb, aztán mivel aszondod, hogy iiiiiiiii... most nézzzük uuuuuuuiiiiiiiiiiii....uuuuuuuiiiiiiiiiiii....ami rögtön uuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjj.... majd... most nem azért, mert sokan azt gondolnák, hogy na ez megint sovinyidisznólkodik, de hui hui hui.... nos teljesen átszellemültem, de ollanyira, hogy maga a munkámba, szinte olyan künnyü volt, meg könnyen ment minden, (megolvadt a kezem allatt) amit eddig, szoktam imádkozni, ami hangolás, végeredményben, MERT EZ A ZENE, VAGY ÉNEK, VAGY DALLAM, MINDENÜTT JELEN VAN, mint ha valakinek van keze lába, de nem tud rólla? - érdekes, mert ténleg, a bal oldalunk, semmit az egyégvilágon nem tud a jobb oldalunkról, amit én megtapasznyaltam, amit az ufósok vagyunk, va mi szössz topikban....
ui ui ui....hui hui hui...