bjulee Creative Commons License 2009.12.17 0 0 331
Hehe...ez biza így van,tök mindegy,hogy pap,avagy a papné.Lényeg,hogy legyen kenyérre való,már nincs válogatás.eszméletlen világban élünk és félelmetesben.Enyingen voltam egy fazekasműhelyben ahol vagy ezer öntőforma volt és három egy köbméteres kemence.Na ott aztán volt tömeggyártás...,de nem láttam,hogy olyan nagyon gazdagok lettek volna belőle....csak a güri.Én attól félek ha egyszer megélhetési fazekas lennék akkor vége lenne a varázsnak,elkezdődne a 12 egy tucat és persze az egyszerűsítés ,hogy minél több darabot előtudjak állítani,brrr..nem maradna semmi szépség az egész fazekasságban.Azt hiszem maradok könyvelő és mellette hobbi fazekas,hogy ne váljon teherré.Akkor lehet kellene valami mást találnom ami kikapcsol ..lehet elkezdenék könyvelni kikapcsolódás gyanánt???:-))))A fene se tudja mi lenne jó. JA!!!!NYERNI A LOTTÓN!!!!Akkor minden megoldódna.
Elfogyott az agyagom,úgyhogy most már a foccsostálat szárítgatom a maradék agyagokkal,egy-két edényt még kihozok belőle:-)))A lányomék csak Karácsonyra hozzák az utánpótlást.
Mit fogtok sütni főzni ??Nem tudtok valami fincsi süti receptet?Ami egyszerű persze:-)(
Előzmény: lizzi* (330)