Törölt nick Creative Commons License 2009.12.15 0 0 172210
etniez,

Én a scarádról meg az innovádról lemaradtam..., elrabolhattak az ufók akkortájt :)

Nah, visszanéztem kicsit. Nagy mákod van, h 3 évet és 23000km-et élve megúsztál ezzel a ronccsal. Bár igaz, h 2008-ban még nem volt ennyi baj vele, mint idén :)

"tetszik, hogy lehet blokkolni a hátsó kereket, CG-n ilyen se volt."
"A fékeket már említettem régebben, nagyon jól fognak hideg-esős körülmények között is. A CG-vel mennyit szenvedtem ezen..."
"Nekem is Nissin a betétem, szerintem is kurvajó. Cg-n meg kurva szar volt :)"
"Most már mentem eleget a VTR-el esőben és hidegben, ezért kijelenthetem, hogy mind a gyári gumi, mind a fékek teljesen jól működnek. CG-vel szívtam rendesen, normális gumit találtam rá.. De a fék szerintem el volt cseszve, úgy ahogy volt. Esőben egyszerűen nem csinált semmit..."
"Még azt sem értem, hogy ugyanazt a láncsprayt használom és erre ritkábban kell fújni, mint a CG-re."
"Nagyon hasznos ezen a lábfék, gyakorolnom kell. CG-n semmit sem ért, nem is nagyon használtam."
"Tetszik, hogy lehet blokkolni a hátsó kereket, CG-n ilyen se volt"

És egy dícséret a CG-nek :)

"Más, tíz fok alatt nem szereti az első kerék az aránylag új útburkolati jeleket. Ha félig a jelen, félig az aszfalton gurulok, érzem hogy nem tapad a gumi, elkezd húzni az aszfalt irányába. A gumi ilyen szar vagy ez normális? :) CG-n olyan virsli gumik voltak, hogy nem éreztem ilyet."
Előzmény: etniez (172209)