johnny01 Creative Commons License 2009.12.15 0 0 9206
Windom! Nem vonom kétségbe a szakértői véleményt, ezért azt nem is állítottam soha, hogy ezzel az AK-val járt volna akár Mór közelében is.
Csupán annyi bizonyítható, hogy ezek a fegyverek, beleértve az AK-t, és másokat is ami ott került elő, Nagy Lászlóhoz köthető.
Hol használta, vagy esetleg csupán a későbbiek során akarta használni?
Ez már soha nem derül ki...
A postazsák "csaliként" történő felhasználása véleményem szerint nem állná meg a helyét, hiszen egy ilyen esetben inkább az lehetett volna a cél, hogy az elkövető annak tudatában menjen ki a helyszínre hogy még érintetlen, és akarja gyorsan menteni ami még menthető. Esetleg másik helyre áttelepíteni a cuccokat.
A helyzet ennél sokkal egyszerűbbnek tűnik, mivel már az első-második helyszínelés után is kerültek elő kint hagyott tárgyak...
Ezzel inkább csak az a baj, hogy három év eltelte után is lehet még ott találni hasonló tárgyakat. Tudom hogy csak fantázia sorozatokban, de ott látható hasonló helyszínelés, ahol szinte négyzetcentiméterre "felporszívózzák" az erdőt. Semmi nem kerülheti el a figyelmüket. Na jó, az Amerika! :-))))
Előzmény: windom earle-ke (9204)