StMiklos Creative Commons License 2009.12.14 0 0 281
Szevasz!
Kénytelen vagyok összefoglalni: eredetileg ajánlott típus ASUS 526 200MHz proc. 64MB RAM. Ezután ajánlottam a lényegesen jobb műszaki adatokkal rendelkező PDA-t.
Jogos? Jött a felhasználási területről szóló információ /még nem az, hogy van egy program, aminek futni kéne rajta, még most sem tudom mi az, valószínűleg nem publikus /. Ekkor javasoltam a PC-t, mert van billentyűzete, jól látható kijelzője, kicsi a súlya és mérete. Jogos? És akkor most a köv: információ.. Kicsi a PC a program futtatásához /nem az, hogy nem fut rajta a program!/. Vesd össze a két gép adatait, nagyságrendi a paraméterekben a különbség, a PC SD kártyával legalább 8GB-al bővíthető, nincs olyan program amit erre is, meg arra is tetszés szerint rakhatok, és akkor Te sem fogod érteni!
A kérdező a tájékozatlan /de ezt egy pillanatig sem rovom fel Neki!/, Ő sincs /nem volt/ az információk birtokában, számára is a válaszok ismeretében körvonalazódik a hogyan tovább, amiből újabb kérdés születik.
Részemről ennyi, és sajnálom ha a kérdező ezt "szóváltást" látva, esetleg kellemetlenül érzi magát, pedig vétlen, és azt továbbra sem hiszem, hogy elbeszéltünk egymás mellett.
Üdv: StMiklos
Előzmény: farkzoli (280)