sonderangebot Creative Commons License 2009.12.14 0 0 232
Jézusmáriaúristen!
Hát miért vetted magadra, én csak példálóztam, percig nem gondoltam volna rád, amikor fiatal tanársegédet baszatlansága miatti picsogásáról írtam!
Hát hiszen megmondtam, hogy akar a fene téged elemezgetni, éppen pont ezért írtam fiatalt is és tanársegédet is, hogy még véletlenül se vehesd magadra.

Sőt, ha úgy általánosságban a vörösdiplomás, tanítóképzős bőcsészekről írtam volna, akik hótthalálosan büszkék arra, hogy egy semmi egyetemen felkapaszkodtak egy semmi paszulyfára, és marha büszkék arra, hogy a Zalaháp és Vidéke Társadalmi Szemlében már vagy ötször is publikáltak, azt se kéne magadra vegyed, mert ez is egy sztereotipizálás, és még csak nem is én találtam ki, hanem tőlem sokkal komolyabb és okosabb emberek.

Akik több helyen le is írták, olvass utána, hogy a mi nemzeti sorstragédiánkat jószerivel azok okozták, akik a khm..., finoman szólva sem valami remek pedagógusainkat képezték, mert a mai silány oktatás javarészt arra vezethető vissza, hogy az oktatókat is silányul oktatták.
Mert ma egy magyar bölcsész, vagy tetszőleges társadalomtudós elvan azzal, hogy remek filippikákat helyzenek el hazai politikai napilapokba és szintén hazai, a világban másol sehol nem jegyzett "szaklapokban", tehát "világhírű" tudósok ők, de csak Battonyától Nemesmedvesig, szóval a gugli kár beléjük, legfeljebb a gugli.hu :)

És ezek tanítanak ma, ezek állítják elő a jövő értelmiségét, olyan felsőoktatási intézményekben, amelyek nincsenek benne a világ legjobb ezer intézményében, ezek a tanerők soha, egyetlen sort sem publikáltak egyetlen, világviszonylatban is jelentős orgánumban, sem szakmaiban, sem másmilyenben. Persze ettől ők még univerzális zsenik, az alapszakmájukon kívűl minden területen frankón megmondják a tutit, miközben már egy közepesen tájékozott hozzáértő előtt is világos, hogy még csak az alapműveket sem olvasták el az adott területről.

Szóval én ezeket csak úgy elmondom, mint általános megfigyeléseimet, de hogy te ebből bármit is magadra vegyél??? Érthetetlen.

Nagyon örülnék, ha továbbra is arra reflektálnál, amit "idetoltam".
Az konkrétan egy rakat szar, és ha a polidili nevű pöcegödrön kívül bárhol komolyabb helyen megpróbálnád elővezetni, akkor Pixy szavaival élve árkot röhögnének köréd. De hát tudod ezt te is nagyon jól, és éppen pont azért "publikálod" a polidilin, mert erre még a Csíkbivalybasznádi Szociológiai- és Kártyavetési Évkönyv sem vevő.
Pedig a szép színes kiemelés, a vastagítás milyen jól mutatna benne!

Érted már, hogy miért nem a nemzeti identitástudat hiánya nálunk a legnagyobb probléma, vagy legyek még ennél is direktebb?
Előzmény: nemezis 2 (231)