Törölt nick Creative Commons License 2009.12.12 0 0 681
Alapvetően ma még szerintem azon múlik, hogy valaki részt vehet-e biológiai terápiában, hogy:
1./ van-e lehetősége saját magának kideríteni, hogy egyáltalán ilyen létezik (van-e internete stb.), mert nagyon sok betegnek halvány lila fogalma sincs erről a lehetőségről,
2./ elég határozott és "rafinált"-e a beteg ahhoz, hogy a szó legszorosabb értelmében véve kiharcolja magának,
3./ szerencsés-e annyira, hogy az ország jó helyére született (költözött stb.), pl. a fővárosba, vagy egyéb nagyvárosba... és hát, ami azt illeti, ez így összességében, bizony elég ciki!
ETNA teljesen igazad van, ezt látom a férjem esetéből is. Sokmindet kérdezett ő is az orvosától mire a dr. megkérdezte mag ezt honnan tudja, szeretik hülyére venni a beteget és sajnos azok a szerencsétlenek akiknek nincs internetjük, igy nem nyitottak a világra nem ismerik a lehetőségeiket lés nem követelik ki maguknak.

Igazad van ami jár az jár, de itt jön az a helyzet ami most van. Meg van kötve a doktorok keze is.
Az unokahugom gyógyszerész és ne egyszer fordul elő hogy 5 évre visszamenőleg kérik x doktornak a receptjét.
Pl a H1N1 elleni Tamifluhot is kurva nehéz felirni oedig 5800 ft és nincs rajta TB támogatás sem.
Vajjon miért csinálják ezt? Akkor minek a gyógyszer, mire tartogatják? Nem értem de nem vagyok egyedül.U.akkor a neten már árulják 200 dollárért a Tamiflut, persze kalapot emelek az előtt aki a netről mer gyógyszert vásárolni.
A doktor aki ide szokott irogatni el van tévedve mikor azt állitja hogy a Metho nem veszélyes, á nem csak +++ keresztes méreg.
Nem tudom ha a saját hozzátartozójáról lenne szó akkor is ezt mondaná e.
Coccineának is igazat adok.Igen felmerül a gyanu egy orvos miért egy fórumon akar betegeket szerezni nincs elég a rendelésén? Igen és muiért neki higyjen a beteg és ne a saját orvosának, ez jó arra is hogy ha a beteg eddig megbizott az orvosában most kissé megingassa ezt a bizalmat.