bordoLX Creative Commons License 2009.12.11 0 0 7571
Én is nyugodtan ajánlhatom. Már használtunk egy 55 lovasat a családban. Újonan vettük 98 ban és 2004-be adtuk el. Még most is szoktam látni. Tök jó éllapotban van, pedig 120 e km-rel adtuk el, vettünk helyette egy fabiát. Én 2008 áprilisában vettem egyet. Szintén 55 lovas. Az erősebbik 1.3-ast akartam (68-le), de ez volt a legjobb állapotban 76e km-rel. Amúgy próbáltam mind a kettőt. Nem sok a különbség. Szerintem, ha csak teheted, akkor ne kereskedésből vedd. Én szegedi vagyok. Volt egy bogaram, Pestre vittem eladni (nagyon sokba került fenntartani), közben ott néztem a feliciákat. Szarrá voltak hajtva. Inkább utazz el valami vidéki városba autót nézni. A Tapasztalatok szerint rengeteg középkorú, és idősebb "papinak-maminak" van feliciája Bács-Kiskunban, vagy Szolnok-megyében. Általában ős skodások, akik 98 ban lecserélték a favoritot, most meg a feliciát egy fábiára. Na most hibáznak. megválnak az ősmotortól. (1000MB: 1965- FABIA 1.4 MPI: 2004).Szerintem, ha teheted, akkor 98 utánit nézzél. De persze inkább egy jó régi, mint egy szar új.
Nekem eddig a termosztát jött be a hibák közül. Amúgy jól fogyaszt. rekord: 5,2
175/65 R14-gyel már kb fél litert emelkedett a fogyaszás, de cserébe sokkal stabilabb, jobb a fékhatás, mint a gyári 165/70 R13-on.

Jó Böngészést!
Előzmény: tiglinc (7563)