lizzi* Creative Commons License 2009.12.09 0 0 278

Egy hétig netelvonásom volt:(:( megpattant egy ér a szememben, de nincs baj, már gyorsabban gyógyul mint amire számítottam. Nem megy nekem ez a fene sok pihenés:) Most olvasok vissza. Csak azt értem, hogy valaki megbántott, de az nem világos, hogy levélben névtelenül vagy ismered és úgy, bár talán mindegy is.

 

Én úgy gondolom, mivel a lakóhelyeden csinálnak ilyen edényeket és a mestered is szívesen megmutatta hogyan készítik, természetes, hogy kihívásnak tekintetted sőt bele is szerettél. Ha nem ott laknál, akkor is bárki választhat stílust kedve szerint. Új dolgokat nagyon nehéz kitalálni, meg nem is mindig érdemes. Egyes neves keramikusok munkáiban sejteni lehet (esetleg némi külföldi szaklap vagy weboldal böngészésekor látni is:):):) az alapötlet eredetét, az mégis attól lesz egyéni ahogy AZ a kéz alkotja meg.

Egyszer talán emlékszel, egy régi mexikói edényt tettem fel, aminek a mintája hasonló volt Foeni kedvenc mintáihoz meg is beszéltük akkor. Nem valószínű, hogy évszázadokkal ezelőtt a világ távoli pontjain élő fazekasok látták egymás munkáit.

Nem kell ennyire a szívedre venni, a jó kritikát el kell fogadni, a nyilvánvaló sértéssel meg ne foglalkozz. Túl sok energiát von el az alkotó munkától.

 

Kis karácsonyi angyalos csengők meg ánizscsillagos egyebek

 

 

Előzmény: bjulee (276)