Astrojan Creative Commons License 2009.12.08 0 0 57104

A Földet az tartja a Nap körüli pályán, hogy a Nap felől kevesebb graviton érkezik.

 

Ez csak egy elképzelés, nem több, és hasonlóképp naív/gyermeteg, mint pl. ez:

 

A Földet az tartja a Nap körüli pályán, hogy a nemlétező tér, méginkább a nemlétező téridő fogalom elgörbül és a Föld pályán való keringésének NEM ANYAGI oka van, tehát nem anyag okozza, hanem egy ember által alkotott fogalom a téridő, magyarul a semmi.

 

Na látod ezen nekem is röhögnöm kell.. :D)

 

Még akkor is ha a nemlétező téridő fogalomra a létező Nap lenne valamilyen nehezen elképzelhető módon hatással, persze csak ha lenne téridő, meg lennének a Napnak valamiféle apró pici botocskái amivel belepiszkálhatna a Földközelben kiagyalt téridőbe.. :)) Ami nincs.

 

 

Aurora 57097, A határozatlansági relációt nem szabad figyelmen kívűl hagyni.

 

Ejnye, ejnye, a határozatlansági relációnak az égvilágon semmilyen hatása nincs az atommagra és semmi másra az anyagi világban. Egyedül és kizárólagosan a részecskék megfigyelhetőségére van hatással, a részecsketulajdonságok EGYIDEJŰ megismerhetőségére van hatással. Szegény Heisenberg forogna a sírjában ha látná miféle marhaságokra használják a meglátását.

 

Félre van értelmezve a határozatlansági reláció, Bohr jól kicseszett a világgal.

 

A béta bomlásnál a W-részecske bomlásterméke az elektron, a bomlás előtt nem létezett sehol sem az elektron.

 

Ha Te nem látod az elektront az nem jelenti, hogy nem létezik. Ott van az minden atommagban, egyetlen kivétel van, a H. De nem is bomlik béta !!!