Zenith1865 Creative Commons License 2009.12.07 0 0 928
Az Orczy út 31. szám alatti orvosi rendelő valóban rendezett és szép.
Azonban röviden elmesélem legutóbbi tapasztalatomat, más embereket megkímélendő...
Dr. Ferenczy Judit a háziorvosom, aki valóban becsületes Doktornő -csak ajánlani tudom-. A betegségemre eső időszakban azonban beteg volt, és helyettesítő orvos látta el feladatait (Dr. Schramek József). November 16.-án jelentem meg a Doktor Úr rendelésén (többet nem lesz rá példa). Tünetek: váladékos köhögés, fulladás, láz, fej és erős,szúró mellkasi fájdalom. A "vizsgálódás" hozzávetőleg 3 percet vett igénybe. Ezen idő elég volt arra, hogy megállapítsa: fiatal vagyok, nincs szükségem kezelésre, nem is kaptam. Számomra is elég volt, hogy megállapítsam: itt egyáltalán nem foglalkoznak Velem.
3 nap elteltével (ekkorra a környezetemet végigfertőztem) már a Szent László kórház fertőző belgyógyászati osztályán feküdtem, fertőző mandulagyulladás, valamint mellhártyagyulladássá fokozódott, tüdőgyulladás kíséretében.
Mikor visszavittem a kórházi zárójelentést a következő mondat kíséretében: "A Főnököm a lelkemre kötötte, hogy csak teljesen gyógyult állapotban menjek vissza dolgozni", a következő válasz fogadott, idézem: "Manapság ilyen módszerrel próbálnak megszabadulni az alkalmazottaktól, csendben kezdjen el új munkahelyet keresni."
ŐSZINTÉN REMÉLEM, hogy nincs igaza, és hogy ez a mentalitás a mai, nehéz helyzetben sem általános!
No comment.
Előzmény: Jackopower (686)