Astrojan Creative Commons License 2009.12.07 0 0 57092

A Földet az tartja a Nap körüli pályán, hogy a Nap felől kevesebb graviton érkezik.

 

Ezek a gravitonok átmennek a Földön úgy, hogy közben gigászi erővel nyomják a Földet. Tudom, itt jön a klasszikus mechanikus felfogás, amely szerint ez lehetetlen, de a gravitonok nem sorolhatók a konvencionális részecskék közé, ezért nem alkalmazható rájuk a mechanikus szemlélet/számítás.

 

A Földet a Nappal ellentétes oldalról árnyékolatlan DVAG sugárzás éri és mivel ez nagyobb erővel nyomja a Földet mint ami a Nap felől jön, ez az erő kompenzálja a Föld Napkörüli pályáján keletkező centrifugális erőt.

 

 

naoxicilin 57073, a fény görbén megy a tömegek közelében ugyanúgy mint ahogy az ágyúgolyó is görbén megy a tömegek közelében. A gravitáció hatással van a fényre, ezért görbül, s ha a fény 45o-os szögben éri a Földet akkor a fény gyorsul is.

 

A fénysebesség nem állandó (lásd Pound Rebka)

 

A graviton egyenesen megy, ha tömeg van az útjában akkor is egyenesen megy. A két gravitonfélből kialakuló pályája DNS szerű, vagy mint egy két szálból összesodort kifeszített cérna.

 

 

AA 57080, szerinted mitől gyullad be egy éppen kialakuló hidrogéncsillag ami hideg kozmikus gázfelhőkből keletkezik ha nem a gravitációs energia melegíti fel ?

 

 

Aurora 57083, márpedig az atommagban elektronok vannak (ezt itt nyomd meg:)

 

Az atommag szerkezete

Neutronok nincsenek az atommagban. Meg kvarkok. Barátkozz meg vele..

 

Előzmény: ivivan (57074)