Hayloft Ezekiel Creative Commons License 2009.12.05 0 0 19870
speciel itt délen se működik csodamód, bár vasútügyben kissé definiálatlan az ország.

ellenben amit te írsz az a wishful thinking nevű szórakozás, miközben leírod magad is, hogy mi a valóság. alkalmazkodni pedig a valósághoz és nem az álmokhoz kell.

extrémkihasználatlan szárnyvonalak? igen. basszunk el még több pénzet, hogy ezek vasúti romantikából megmaradjanak? nem. itt a mese vége. a többi meg populista humbug.

van egy meglehetősen korszerűtlen vasutunk, egy mesterségesen gerjesztett, a valóságtól fényévekre levő mávval. van pár vasutas is, csak azokat nem engedik oda, de hát ez már cska ilyen.

nincs is állami akarat a vasút életben tartására, és valószínűleg belerokkanna az ország, ha tényleg elhatározná a máv, hogy nem szociális ellátóként, hanem vasútként működne, ahhoz ugyanis rengeteg pénz kell eleinte. később se olcsóbb, bár később valószínűleg megérné.

jelenleg van egy roppant drága és roppant szar kupac. szarra sokat költeni pedig olyan lukszus, amit nem engedhet meg magának az ország, holmi emocionális majomkodás miatt.

de nyugodj meg, majd jön vityka és az egész országból máv lesz. :) vagy se. vasút nem lesz tisztességes, ha húsz év alatt nem lett.

kár a vasútért, de hát a valósághoz kell igazodni.

Előzmény: pernahajder (19869)