Mogorva Creative Commons License 1998.12.03 0 0 18
Ott van az alapvető kutya elásva, miszerint drága jó orbánc mesterünk, saját és csapata vállalkozásainak módzsereit valószínűleg jól ismerve, annak tapasztalatait alapul véve, akkora pénzt remél ezzel a fideszkommandóval behajtani, ami majdan talán választási igéretei egy töredékének betartására elég lehet, amit lassan jó lenne elkezdeni.

Mire is gondolok? Kayaibrhim, josziptot, simlicska elvtárs-bajtárs-rablóbólleszalegjobbpandúr apeh főisten és a többi fehérgalléros balhéjára, mely ugyan viszonyleg megnyugtatóan (vajon miért, de ez offtopic..) ellaposult mára, viszont, ha ilyenekből megfognak 20-at a másik oldalról az már jó. Nekik. Merhogy gyengítik az ellenzéket, hiszen terrorizálni lehet a közel álló vállalkozásaikat, mindamellett eredményt is felmutatnak, hogy lám-lám, mennyi piszok kis simlis adó és áfa csaló garázdálkodott itten, a polgárok vérét szívva.
Arról bőszen nem beszélnek, hogy ezeket a csalásokat frankón testközelből ismerik, mint a kukutyin-2 kft/rt/bt tulajdonosa átlágjózsef nemelvtársbarát. De hát aki nem elvtásbajtás-polgár, az ne akarjon adót csalni, mer a főadócsaló majd jól memogyorózza. Szóval ezért bűzlik fejétől a hal.