windom earle-ke Creative Commons License 2009.12.02 0 0 9183
Ja...állítólag olyan szintű videokazettákat, vagy egyéb rögzítésre alkalmas tárgyakat, illetve adathordozókat igért, amelyeken állítlag, rajta van az egész szerb bagázs...sőt még a skorpió is...igért ujjnyomatokat is....és igért igért igért....de ezek az un igért bizonyítékokkal csak akkor hozakodott elő, amikor....a kihallgatások során a korábban általa a vélt szerbjeiről elmondottakat sorban megcáfolták....és nem csak a magyar hatóságok...
A séta az viszont jó lehetett, hisz egy jó gyakorlat volt a kommandósoknak....no meg a jó levegő ott Tarján (amely nem Salgó) környékén / a pénz ami el ment rá az már más kérdés.
A nyomozók mesélték, hogy a védő ügyvéd mindig öltönyben volt...szép cipőben még az esőben...mosolyogtak rajta...(megj....amúgy egy tisztességes, becsületes védőügyvéd, többek között ezért is tartom kizártnak, hogy akár a fegyver megtalálásnál, vagy más egyéb dologban Naggyal szemben manipuláltak volna, hisz "J. Christopher", mint védőbojtár mindig jelen volt, minden kihallgatásnál és egyéb cselekménynél)
Előzmény: johnny01 (9182)