szipucsu2 Creative Commons License 2009.12.01 0 0 13
Lehet vehemensen bizonygatni, hogy igenis szüksége van apára mindenkinek, amit nem vitat senki, de az élet sajnos nem mindig eszerint zajlik.

Ez nem jelenti azt, hogy emberileg nem kéne minden tőlünk telhetőt megtenni gyerekeinkért, így apáról gondoskodni az első pillanattól fogva.
Olyan ez, mintha azt mondanád, sajnos vannak lopások, és ez nem jó, amit nem vitat senki, de az élet sajnos nem mindig eszerint zajlik. Ez nem jelenti azt, hogy ne próbáljunk megtenni, amit csak tudunk a lopások ellen.

Nem mondtam azt sem, hogy aki apa nélkül nő fel, mind boldogtalan. Csak van rá esély, hogy az lesz. Ezt az esélyt pedig minimum lenne, hogy kiküszöbölje az anya, ha nem csak saját maga boldogsága, hanem esetleg a gyerekéé is érdekli. Ezzel nem akarom azt sem mondani, hogy az alkoholista apa jó lenne; ha ilyen vagy más problémák vannak a családban, annak a hátterében is van egy hiba, amit eleve elkövetni sem kellett volna, de mindenképpen ki kellett volna javítani.

Sajnálom, hogy 7 évesen elvesztetted édesapádat. De örülök, ha ez nem hatott ki tartósan negatívan az életedre.

Nem gondolom, hogy hülyeség lenne a csaj részéről, amit akar
Annyira nem csodálkozom azon, hogy sokan így gondolják, mert a mai világban egyre erőteljesebb a családellenes gondolkodás, a család egyre inkább háttérbe szorul. Csak sajnálatos, hogy ami a világban folyik, az egyre nagyobb erkölcstelenség és sötétség, ennyire befolyásolja az emberek gondolkodását. Persze az emberek nem tehetnek róla...
Előzmény: sub_rosa (10)