Jasperek Creative Commons License 2009.11.30 0 0 553
Teljesen egyetértek veled csak a realitást mondom.Nem kötelezhetnek ,de jobban jársz ha előbb kimész és beleszámolod az esetleges csúszásokat.Reméljük a legjobbakat!
A kinyomtatja magának a jegyet jó ötlet,de erről megint nem a MÁV tehet.A vasúti törvény szabályozza ami meghatározza a menetjegy fogalmát ami nem virtuális hanem az általuk kinyomtatott jegy ami megfelelő alapanyagra készül és xy paraméterei vannak.Ezt pedig az országgyűlésnek kellene módosítani ami ugye nem megy gyorsan mint ahogy más sem.Azok a képviselők csinálják ezt akiket mi választunk meg:( Szóval nem egyszerű:)
Hogy mást ne említsek ,engem spec. rohadtul idegesít a Gaskó féle sztrájk.Politika nélkül mondom.Sztrájkoljanak ,joguk van hozzá,de törvényileg vagy a közlekedési miniszter által meghatároznám a min. szolgáltatást.Mi az ,hogy Ők döntik el????
Persze sohasem egyeznek meg ezért van káosz.Kimondani ,hogy jár pl. 4 vonat pár 3 óránként vagy akármennyi ,de az járjon!Vagy ne járjon semmi ,de akkor tényleg ne!ÍGy nem lenne annyi anyázkodás. Ezt kellene megszavazni ,nem a fizetésük...
Bocsi...
Előzmény: Nandesz2 (552)