lia15 Creative Commons License 2009.11.29 0 0 9160

Ha "csak" fegyvermester és sofőr lett volna, ahogy állította, és nem tervezték a vérengzést, "csak" a bankrablást, akkor nem társtettes, hanem bűnsegéd. A fegyvert szolgáltató volt rendőr 7 évet kapott, ebből gondolom, hogy ezért nem adtak volna neki életfogytot.

 

Nem tudom, hogy olvastad-e Nagy naplóját, és benne azt, ahogy az animációs filmet elemezte? Kovács is írta, hogy ebben olyan tettesi részletek vannak, szubjektív személyes élmények, benyomások a vérengzésről, amit annak idején hiányolt Hajdú "nyolc birkás" fogdalehallgatási anyagából. Persze Radóra ruházta saját tetteit. Radó létezését viszont semmi sem igazolja. A fegyverboltban sem emlékeztek rá, ahol állítólag törzsvásárló lett volna. Nagy kapcsolataként sincs róla adat. Szerbiából sincs.

 

"A kérdés szerintem nem az, hogy ki, hanem hogy mikor és honnan tette oda."

Igen, de ha Nagy tudta nélkül valaki betette a szekrényébe, akkor továbbra is áll az a kérdés, hogy ezt Nagy vallotta be az első kihallgatásán.

Ha Nagy tette be vagy az ő tudtával tették be, akkor ott a korábbi felvetésed, hogy egy intelligens ember miért vállalta el, hogy nála találják meg a bizonyítékokat saját maga ellen?

Tehát a mikor és honnan mellett fontos az a kérdés is, hogy miért? Miért tették vagy tette be Nagy a szekrényébe a fegyvereket, és ő ezt miért vállalta be?

Valamint Robi, ha tud még valamit, akkor miért hallgat és vállalja be az életfogytot?

Előzmény: alfaomega73 (9155)