hktibor Creative Commons License 2009.11.29 0 0 28
Elbaszott egy ország ez, de tényleg, ahol már a havi 300 bruttót kereső gazdagnak van kinevezve, a havi 500 bruttó meg egyenesen kőgazdagnak. Ennek megfelelően szépen meg is adóztatják a gazdagokat, milyen igazságos, ugye :(

Ezeken a béreken csak mosolyogna egy német mérnök.

De az is igaz, hogy igen elbaszott a munkamorálja a magyaroknak, nem mindenkinek, de nagyon soknak. Még egyetemi végzettségű alakot is ismerek, akit szinte kényszeríteni kellett, hogy megtanulja az excel alapfogásait, ami a munkáhályoz kellett, de ő baszott rá magától megtanulni, csak amikor már nagyon erőlködtek vele. Munkát meg úgy végez, hogy amikor nagyon basztatják és már rég lejárt a határidő, akkor összecsap valamit.

Sajnos nem egyedi példa, sok ilyen van. Sokan meg állandóan okoskodnak, mindenki hülye és mindenki hülyeséget kér tőlük, mert ők olyan okosak, és ezért inkább nem csinál semmit, mert nem akarja az ő óriási szellemi potenciálját hülyeségekre elpazarolni.

Az ilyeneknek még a magyar minimálbér is.
Meg kéne tanulni sokaknak azt is, hogy bmeg addig dolgozhatsz a cégnél, amig az nyereséges és ez nagymértékben a te munkádtól is függ.