Norbi20Eger Creative Commons License 2009.11.28 0 0 111
"Ne szavazz a szocikra, ilyen mentalitással nincs is ott a helyed, de azért te is el kezdhetnél gondolkodni, hogy miből lesz nagyarányú béremelés, ingyenes oktatás, egészségügy, adócsükkentés, egy millió új munkahely olyan körülmények között, mikor külföld már figyelmeztetett, s utána már csak röhögni fog rajtrunk."

Tudom, hogy nincs ott a helyem. Hála Istennek és önmagam eszének.
Külföld már most is röhög rajtunk és lenéz minket. Nekünk kell kikecmeredni ebből a gödörből. Én is ugyanazt tudom mondani, amit a szomszédasszonyod.
Én csak annyit látok, hogy a szocialisták nem őszinték. Tudom szerinted a Fidesz sem az. Miből lesz nagyarányú béremelés, ingyenes oktatás, egészségügy, adócsükkentés, egy millió új munkahely? Abból, hogy 8 év alatt egy picivel emelkedtek a bérek, az oktatás nem lett ingyenes, adócsökkentés pedig nem történt, csak átcsoportosítás.
Majd jön az ingatlanadó, a mellék vasútvonalak bezárása, mindennek a kiárusítása.
Nem is jön, hanem már itt is van. Most valami cukorgyárat is eladtak.
A dolgozók száját pedig befogták, előre kifizetett 5 évi bérrel.
Én csak azt látom, hogy leépítenek mindent.
Ahol élek egyre nő a kilátástalanság. Próbálják betömni a szánkat, hogy hallgassunk, mert ez majd az idő múlásával jobb lesz, csak még várjunk egy picit. Meddig hallgassunk még? Nincs az a szó, amit el kéne hallgatni, ha hazugságról van szó.
Nem kell itt újjal mutogatni senkire.
Lássuk be, hogy az SZDSZ+MSZP+MDF+JOBBIK együtt a legnagyobb jóindulattal sem tudná megoldani a dolgot, főleg, hogy egymás cinkosai.
Majd jön az Orbán és megoldja. Tisztelem a szomszédasszonyod eszét, mond meg neki bátran.


Előzmény: reneg6 (110)