lia15 Creative Commons License 2009.11.27 0 0 9150

Hol voltak a fegyverek?

Az tény, hogy végül Nagy szekrényéből kerültek elő. A kérdés csak az, hogy Nagy tette oda, vagy valaki más az első házkutatás után.

 

Először nekem is gyanús volt, hogy miért tartotta a lakásában 5 éven át a fegyvereket, cipőt és még sok más dolgot? Ha pedig ott tartotta, akkor miért árulta el azok után, hogy a rendőrök a házkutatás során nem találták meg, ezzel szolgáltatva maga ellen bizonyítékokat?

 

Az első kérdésre a válasz Nagy személyiségében keresendő. A másodikra Wek írta már régebben, hogy Zsombok, István megtalálása után azt kommunikálta a médiában, hogy a fegyvermester áshatta el a csomagot. Nagy ezt látta a tévében és úgy gondolta, ha már úgyis hozzá köthető a csomag, akkor ezt a fegyvermesteri pozíciót bevállalja. Ezért még nem jár életfogyt.

 

Ha nem Nagy szekrényében voltak, hanem az első házkutatás után tették oda, akkor a következőt nem értem. Nagy maga vallotta be a fegyverek hollétét az első kihallgatáson, ahol nemcsak rendőrök, hanem az ügyvédje is részt vett és megerősítette ezt. Nagy honnan tudta, hogy valaki vagy valakik betették a szekrényébe?

 

A kezdeti gyanúm ellenére most már úgy gondolom, hogy Nagy tette oda.

De szerinted honnan kerültek elő a fegyverek?

 

 

Előzmény: alfaomega73 (9147)