SinnerSolo Creative Commons License 2009.11.27 0 0 470
Egyrészt a dolog a Merengések rovatban jelent meg és nem a hírek között.
Másrészt meg, bocs de szövegértésből ez nem éppen jeles.

A modellek eltűnésével kapcsolatos elméletedet, miszerint frissítés érkezik, teljesen el tudom fogadni. hasonló helyzet le is lett írva
"amit mostanra leváltott annak három frissített verziója"

Ez persze csak egy elmélet. Én személy szerint a karácsonyi felhajtásban elkövetett idióta tartalomfeltőltési hibára tippelek.

RiceHigh beszólogat. Lehet a kijelentésein vitatkozni, okkal. Végülis a saját postját még nem frissítette, pedig egyértelműen eltűnt a kanadai oldalról a "halállista"
Ettől függetlenül a dolog megtörtént, és kétlem, hogy ő törte föl a pentax.ca oldalát, vagyis ebben ő most nem bűnös. Maximum abban, hogy elkezdett spekulálni.

Nem szeretném tételesen idézni az írást és cáfolni az állításaidat. Szerintem természetes elfogultsággal olvastad. átéltem már ilyet. Kaptam már a fejemre azért mert nem szerettem eléggé egy gépet, emit mellesleg a cikk végén határozottan ajánlottam és dicsértem. Orrom alá dörgölték azt is, hogy kezemben sem volt x gép. Pedig 3hét alatt beletekertem a teszt darabba 8e expót. megszoktam, hogy az emberek konkrét valamit szeretnének olvasni, és ha az olvasott nem az a valami, akkor csak a kettő különbözetére emlékeznek.

A cím pedig provokatív, mert sajnos ez kell. :(
Előzmény: _pihe_ (467)