czaltikgyörgyi Creative Commons License 2009.11.26 0 0 45220
Ugyanezeket gondolom amiket Te leírtál.A verésről.Semmi értelme,ha nem rajtakapás.
Szerencsére nyugis 3 éjszakánk volt-csak el ne kiabáljam.Sokat labdáztunk,+1 óra séta esténként feladatokkal.Minden nap 1 nagy csont (ami ugye szorulást okoz,én csak heti 1x szoktam csontot adni)

Eni:Gina is azonnal odajön hozzám ha kimegyek a házból,akkor is ha rosszat csinált.Mielőtt ugye megláttam volna a művet.Ha észrevettem,mondom a magamét-ilyenkor elszelel.
Bízom benne,hogy kinövi ezt a rágásos dolgot.(Gyakorlatilag már nem nagyon van olyan a kertben amit még nem tett tönkre.)

Az is nagyon érdekes,hogy én is álltam már éjszakára az autóbeállón,az én kocsimat soha nem bántotta.De azért ezt most mégsem merném kipróbálni!Egyébként meg nagyon ügyes kutya,utcán semmilyen fegyelmezettségi probléma nincsen vele.Ma épp azon filózgattam,hogy talán elhagytam a kutyát valahol a póráz végéről,mert annyira könnyűnek tűnt,mintha nem is volna kutya a végén........
Aztán kb. 1,5 Km-ert jöttünk jutalomfalat nélkül hazáig laza hátára dobott pórázzal láb mellett,úttesteken ,zebrán át (zebra előtt le kell ülnie,és meg is teszi) szóval nagyon meg vagyok elégedve vele.

Reggel meg ő az első a garázsnál,hogy vigyük Marcit a suliba.Nagyon szeret autózni ez a bestia.



Előzmény: snepf (45182)